Την άποψη του πως οι Ανδρέας Τάτος και Κώστας Μήτρογλου θα πρέπει να παίξουν στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό εξέφρασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωκράτης Φυτανίδης. Ο αμυντικός του Ατρομήτου, χαρούμενος από την πρόκριση των Περιστεριωτών επί του Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του, η οποία ανεβαίνει βήμα-βήμα όσο ψηλότερα μπορεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Φυτανίδης:

«Είναι πολύ δύσκολο να βγούμε στο Champions League. Δεν λέω πως είναι ακατόρθωτο γιατί εμείς θα μπούμε σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος με το λιγότερο άγχος. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα προσωπικά είναι ο Ατρόμητος να πηγαίνει καλά. Βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία. Προσπαθούμε να μεγαλώσουμε τον Ατρόμητο και βήμα-βήμα το καταφέρνουμε.

Σε κάθε ματς έχουμε συγκεκριμένη τακτική και προσπαθούμε να την ακολουθούμε. Ξέρουμε τι ζητά ο προπονητής από εμάς. Το πιο σημαντικό από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν η πρόκριση. Μπορεί να μας μπέρδεψε λίγο η αποβολή του Μπαρτολίνι γιατί δεν εκμεταλλευτήκαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαμε αλλά τελικά η τακτική που είχαμε, βγήκε σε καλό. Από το σημείο που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αρχίσαμε και παίζαμε καλά. Πιστεύω πως αν υπήρχαν λίγα παραπάνω λεπτά, θα φεύγαμε νικητές. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και ξέρουμε τι μπορούμε να πάρουμε από το κάθε ματς.

Έχουμε αφομοιώσει κάθε σύστημα και γνωρίζουμε ακριβώς το τι χρειάζεται να κάνουμε. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι και τώρα. Και πίσω στο σκορ να βρεθούμε, παραμένουμε ήρεμοι και δεν είναι τυχαίο πως έχουμε καταφέρει να επανέλθουμε σε αρκετά ματς παρόλο που χάνουμε.

Ξέρουμε όλοι πως ο Ολυμπιακός είναι η πιο ισχυρή ομάδα στην Ελλάδα. Επίσης, γνωρίζουμε πως έχουμε εξασφαλίσει την έξοδο μας στην Ευρώπη επειδή αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή Ελλάδας. Όσο για θέμα που έχει δημιουργηθεί με την συμμετοχή των Τάτου και Μήτρογλου στον τελικό, προσωπικά θέλω να είμαστε πλήρεις σε αυτή την μεγάλη γιορτή. Θα ήταν σωστό να αγωνιστούν και οι δύο, αυτό το πράγμα το βλέπουμε και στο εξωτερικό. Θεωρώ πως παρά το γεγονός πως ο Ατρόμητος έχει αρκετούς παίκτες που είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, ο Μήτρογλου είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που είναι δύσκολο να αντικατασταθούν».

Πηγή: sport-fm.gr