Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρωτιά στη διαδικασία των πλέι οφ εμφανίστηκε ο Γιώργος Κούδας, μιλώντας στη SportDay. «Μπορεί να παλέψει με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και να πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ. Βέβαια αυτό θα συμβεί μόνο αν η ομάδα είναι πλήρης και εκμεταλλευτεί τις υπάρχουσες αδυναμίες των δύο της Αθήνας», τόνισε ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός. «Σε όλα τα παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς στην Τούμπα διαπίστωσα πόσο σημαντική τελικά είναι η απώλεια του Κοντρέρας», πρόσθεσε.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Γιώργος Κούδας στη «SportDay»

Τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ έχασε ξανά στην Τούμπα, αυτή τη φορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα;

«Σίγουρα στην άμυνα και ιδιαίτερα στα εντός έδρας παιχνίδια, που παίζεις πιο απελευθερωμένα, γίνονται αρκετά λάθη. Σε όλα τα παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς στην Τούμπα διαπίστωσα πόσο σημαντική τελικά είναι η απώλεια του Κοντρέρας. Ιδιαίτερα την περασμένη Κυριακή σε μια λανθασμένη απόκρουση του τερματοφύλακα, ο αντίπαλος επιθετικός πήρε ριμπάουντ και πέτυχε γκολ. Αυτό δεν θα γινόταν με τον Κοντρέρας. Επίσης, στο επιθετικό κομμάτι σίγουρα λείπει και ο Βιεϊρίνια, που έδινε μεγαλύτερη ταχύτητα, σουτ και έξυπνες πάσες».

Μέχρι πού μπορεί να φθάσει ο φετινός ΠΑΟΚ;

«Μπορεί να παλέψει με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και να πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ. Βέβαια αυτό θα συμβεί μόνο αν η ομάδα είναι πλήρης και εκμεταλλευτεί τις υπάρχουσες αδυναμίες των δύο της Αθήνας».

Πώς θα είναι ο ΠΑΟΚ του 2013;

«Το κυρίαρχο στοιχείο πρέπει να είναι οι υποδομές. Από τη στιγμή που συρρικνώνονται τα έσοδα, δεν μπορείς να πάρεις πρωτοκλασάτους κι ακριβούς παίκτες. Εδώ και χρόνια το λέω αυτό».

Πηγή: sport-fm.gr