Με δύο σημαντικές ελλείψεις θα παραταχθεί στα επόμενα παιχνίδια του ο Ολυμπιακός, καθώς τόσο ο Αλεξί Ρομαό που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, όσο και ο Αλμπέρτο Μποτία, που αποβλήθηκε από τον Τάσο Παπαπέτρου, θα μείνουν εκτός πλάνων του Όσκαρ Γκαρθία.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός στόπερ, στο γκολ του Γιακουμάκη, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή για επιθετικό φάουλ. Μάλιστα, πάνω στα νεύρα του τον έσπρωξε. Βάσει κανονισμού, ο παίκτης που απωθεί ή αποπειράται να βιαιοπραγήσει σε ρέφερι, τιμωρείται με πέντε αγωνιστικές. Όμως, αν στο φύλλο αγώνα έχει γραφτεί από τον Παπαπέτρου ότι απλά είχε ανάρμοστη συμπεριφορά, τότε ο ποδοσφαιριστής τιμωρείται με μία αγωνιστική.

Όσο για τον Τογκολέζο μέσο, συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες. Κατά συνέπεια θα πρέπει να εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών σε κάποια από τα επόμενα τέσσερα ματς των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα. Αυτά είναι με Ατρόμητο εκτός έδρας, Πανιώνιο εντός έδρας, ΠΑΟΚ στην Τούμπα και Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Το πιθανότερο σενάριο λέει πως ο 34χρονος μέσος δεν θα παίξει κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες, ενώ μένει να φανεί σε ποιο από τα υπόλοιπα τρία σημαντικά ματς θα προτιμηθεί να μείνει εκτός.