Σκορ πρόκρισης θέλει η ΑΕΚ στη Σκωτία απέναντι στην Νταντί Γιουνάιτεντ (22:00, Novasports 2) προκειμένου να κάνει ευκολότερο το έργο της στον επαναληπτικό και να κερδίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παρατάξει την «Ένωση» με σύστημα 4-2-3-1.Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον Τζεμπούρ αντί του Μπλάνκο στην κορυφή της επίθεσης, ενώ τη θέση του τραυματία Γκέντσογλου στο κέντρο θα πάρει ο Μάκος δίπλα στον Καφέ μιας και ο Ντιόπ κρίθηκε ανέτοιμος.

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Σάχα έχοντας στο κέντρο της άμυνας τους Δέλλας και Μανωλάς. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Λαγός και στο δεξί ο Γιάχιτς. Στο κέντρο θα παίξουν ο Μάκος με τον Καφέ.

Στη δεξιά πτέρυγα θα αγωνιστεί ο Σκόκο, στην αριστερή ο Λεονάρντο και ο Λυμπερόπουλος σε ελεύθερο ρόλο στο κέντρο, πίσω από τον Τζεμπούρ. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Αραμπατζής, Νταντόμο, Αργυρίου, Καράμπελας, Γεωργέας, Ντιόπ, Έντερ, Μπερνς και Μπλάνκο.

Η Νταντί θα παραταχθεί με 4-4-2. Μια πιθανή ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Πίτερ Χιούστον αποτελείται από τους Πέρνις, Ντίλον, Ντίξον, Κένεθ, Ντοντς, Γκομίς, Μπουαμπέν, Ρόμπερτσον, Κόνγουεϊ, Γκουντγουίλι και Ντέιλι.

Πηγή: gazzetta.gr