Η δήλωση αποχώρησης του Γιάννη Τοπαλίδη αποτέλεσε προάγγελο του «αντίο» και του Οτο Ρεχάγκελ. Οπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr το ραντεβού με την ΕΠΟ θα είναι τυπικό, απλώς για να οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Γερμανού και η έλευση του Φερνάντο Σάντος!

 Όπως έχει γράψει εδώ και πολλούς μήνες το gazzetta.gr η απόφαση ήταν ειλημμένη στα γραφεία της ΕΠΟ ότι το τέλος του Μουντιάλ θα σήμαινε και το τέλος του Γερμανού Ομοσπονδιακού μετά από 9 χρόνια από την Εθνική ομάδας.

Ακόμα και στην περίπτωση μιας έξοχης πορείας στη διοργάνωση, πάλι ο Ρεχάγκελ θα αποχαιρετούσε το εθνικό συγκρότημα, κάτι που είχε καταλάβει και στο ραντεβού που είχε με τον Σοφοκλή Πιλάβιο πριν από λίγους μήνες, όταν ουσιαστικά στο τραπέζι δεν έπεσε καθόλου το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας και η όποια συζήτηση μετατέθηκε για μετά το Μουντιάλ, γεγονός που δεν πολυάρεσε τότε στον Γερμανό ομοσπονδιακό.

Τώρα θα υπάρχει φυσικά ραντεβού με τον Σοφοκλή Πιλάβιο για να δώσουν τα χέρια να ανταλλάξουν «ευχαριστώ» και μετά να ακολουθήσει ο καθένας το δρόμο του. Η σιγουριά για αποχώρηση του Ρεχάγκελ έγινε βεβαιότητα και με το «αντίο» που είπε ο Γιάννης Τοπαλίδης, ο οποίος πιστεύει ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δοκιμάσει τα δικά του βήματα στην προπονητική… Και όσοι γνωρίζουν τον Ρεχάγκελ, ξέρουν ότι με τίποτα δεν θα συζητούσε την αλλαγή του βοηθού του…

Όσο για τον διάδοχο του, ο Σοφοκλής Πιλάβιος έχει κάποιες σκέψεις στον εαυτό του και έχει προχωρήσει σε διερευνητικές αποφάσεις καθώς μέχρι τον Σεπτέμβριο και την έναρξη των προκριματικών αγώνων για το Euro 2012, το διάστημα δεν είναι μεγάλο… Εκτός εάν ο νέος τεχνικός γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα! Δηλαδή ο Φερνάντο Σάντος που έχει πει το «ναι» με μειωμένες μάλιστα αποδοχές σε σχέση με τον Ρεχάγκελ!

Πηγή: gazzetta.gr