Την Τρίτη 13 Μαρτίου άνοιξε και επίσημα το ανανεωμένο adidas store στο Ν. Ψυχικό, η διεύθυνση λειτουργίας του οποίου ανήκει πλέον στην adidas Hellas.

Πιστό στη φιλοσοφία της εταιρείας αναδεικνύει τη μοναδικότητα των καταναλωτών της και αντικατοπτρίζει τα διαφορετικά στυλ τους σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο που στόχο έχει να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία shopping σε άντρες, γυναίκες και παιδιά, fans της adidas!

Το νέο «all in» κατάστημα, συνολικής επιφάνειας 400 τ.μ., εκτείνεται σε 3 επίπεδα αναδεικνύοντας τις διαφορετικές συλλογές της adidas, Sport Performance, Sport Style και adidas Originals, με τους καταναλωτές να έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν προϊόντα όπως Porsche, Vespa, ST, Stella McCartney και Disney.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του ανανεωμένου καταστήματος, η adidas γιορτάζει μαζί με τους καταναλωτές της και για τρία διήμερα του Μαρτίου (16-17, 23-24 και 30-31) επιφυλάσσει για αυτούς πολλές εκπλήξεις, πρωτότυπα happenings και διαγωνισμούς. Όσοι επισκεφθούν το κατάστημα αυτές τις ημέρες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες συλλογές της adidas, τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά κορυφαίους αθλητές.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 16/03 τρεις διάσημοι παίκτες του μπάσκετ, οι Γιώργος Πρίντεζης & Βαγγέλης Μάτζαρης του Ολυμπιακού, καθώς και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς του Πανιωνίου επισκέφθηκαν το κατάστημα και έδωσαν χρήσιμες συμβουλές σε μικρούς επίδοξους παίκτες, ενώ όσοι επισκέφθηκαν το κατάστημα το Σάββατο 17/03 απόλαυσαν γυμναστικά shows από την ομάδα Training της AF studies και συμμετείχαν σε διαγωνισμό για δύο δωρεάν σεμινάρια!
Το κατάστημα βρίσκεται στη Λ. Κηφισίας 280 & Λ. Δημοκρατίας 1, στο Ν. Ψυχικό, και σας περιμένει για μία μοναδική εμπειρία adidas!