Θετικό ήταν το κλίμα που επικράτησε στο ραντεβού των εκπροσώπων του Νάτσο Σκόκο με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη, αφού η πρόταση της «Ένωσης» αφήνει περιθώρια… σκέψης στον Αργεντινό άσο σχετικά με την παραμονή του στον σύλλογο. «Όχι» ξανά από Μπλάνκο.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το βράδυ της Δευτέρας, ο εκπρόσωπος του Νάτσο Σκόκο και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης συζήτησαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα και συμφώνησαν να ξαναβεθούν τους επόμενους μήνες για να συζητήσουν σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας του νεαρού μέσου με τον σύλλογο.
Το σημαντικό για την «Ένωση» είναι ότι με βάση την πρόταση που έγινε στον Σκόκο υπάρχει περιθώριο σκέψης, αφού η ΑΕΚ προσφέρει 750.000 ευρώ που με τα μπόνους φτάνουν στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως στον Αργεντινό για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2013.

Η διαφορά από τις απαιτήσεις του παίκτη, οι οποίες κυμαίνονται τουλάχιστον στο 1 εκατ. ευρώ ως πάγιες αποδοχές δεν είναι απαγορευτική και δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη προσέγγιση στη συνάντηση που θα γίνει μετά τα ματς των παιχνιδιών του Europa League με την παρουσία του Αργεντινού εκπροσώπου του παίκτη, Φαμπιάν Σολντίνι.
Η πλευρά του Σκόκο θέλει σε περίπτωση που προκύψει συμφωνία να οριστεί μία χαμηλή ρήτρα που θα επιτρέπει στον ποδοσφαιριστή να μετακομίσει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ούτε να το… σκεφτεί ο Μπλάνκο
Όσον αφορά την υπόθεση του Ίσμαελ Μπλάνκο τα πράγματα δεν φαίνονται τόσο αισιόδοξα για την «Ένωση», αφού ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού Γκουστάβο Οναϊντία όχι μόνο απέρριψε την ελαφρώς βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ, η οποία κυμαίνεται στα 400 χιλ. ευρώ συν μπόνους αλλά ζήτησε 2,6 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο όπως είχε συμφωνήσει επί προεδρίας του Νίκου Θανόπουλου.

Πηγή: gazzetta.gr