Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη δεύτερη μεταγραφή της αυτήν τη μεταγραφική περίοδο είναι η ΑΕΚ, η οποία μετά τον Σοτζέι Μασούντ είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της και τον Ερίκ Μοράν, με τον οποίον μένουν τα… τυπικά. Ο Βάσκος χαφ επιβεβαίωσε τα ισπανικά δημοσιεύματα, τα οποία έλεγαν ότι θα έρθει Δευτέρα, πρωτοχρονιά, στην Αθήνα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ πέρασε ήδη ένα κομμάτι των ιατρικών εξετάσεων και θα τις ολοκληρώσει σήμερα, προκειμένου να κλείσει στη συνέχεια και επισήμως η μεταγραφή του.

Πάντως, η πιο μεγάλη… μεταγραφή αυτήν την περίοδο αναμένεται να είναι αυτή του Αντρέ Σιμόες, τον οποίον η Ένωση ετοιμάζεται να «δέσει» για αρκετό καιρό ακόμη. Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα Ώρα των Σπορ, ο Πορτογάλος αποτελεί βασική υπόθεση για το νέος έτος και μάλιστα πρόκειται να γίνει άμεσα επίσημη πρόταση.

Η συνεργασία των δύο πλευρών λήγει το καλοκαίρι του 2019 και οι «κιτρινόμαυροι» σκοπεύουν να επισπεύσουν τις εξελίξεις, από τη στιγμή μάλιστα που ακούγεται ότι ενδιαφέρεται και η Βαλένθια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες ανεπίσημες επαφές εδώ και κάποιες εβδομάδες και φάνηκε ότι δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κοινώς, στο προσεχές διάστημα αναμένεται να υπάρξει συμφωνία.