Εμμένουν στην αρχική τους απόφαση για 48ωρη αποχή από τις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Άρη! Παρά τις νέες δεσμεύσεις της διοίκησης και τα αλλεπάλληλα τετ-α-τετ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη, δεν πείστηκαν να επιστρέψουν νωρίτερα απ’ ότι είχαν διαμηνύσει αρχικά κι έτσι παρόλο που βρέθηκαν στο Ρύσιο δεν βγήκαν έξω για να γυμναστούν.

Οι παίκτες μαζεύτηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας, τα έβαλαν κάτω κι αποφάσισαν από κοινού ότι η αποχή θα συνεχιστεί και την Τρίτη. Διότι καλές οι δεσμεύσεις και οι προσπάθειες της διοίκησης να επιλυθεί το πρόβλημα, ωστόσο όσο δεν βλέπουν το χρώμα του χρήματος δεν μπορούν να κάνουν άλλη υπομονή.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Τετάρτη θα φορέσουν τα αθλητικά τους και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό προκειμένου να συνεχίσουν τη θετική τους πορεία στο αγωνιστικό κομμάτι που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με την κατάσταση στο οικονομικό. Η ΠΑΕ με τη σειρά της βασίζεται στα χρήματα που θα προκύψουν από το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από επενδυτικό όμιλο του εξωτερικού, ώστε να εξασφαλίσει αδειοδότηση και να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Πηγή: sport-fm.gr