Το πάθημα του 2-2 κόντρα στον ΟΦΗ, στον πρώτο γύρο, έχει γίνει μάθημα στους παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σήφης Δασκαλάκης ενόψει της αναμέτρησης με τους Κρητικούς για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Ήταν μία κακιά στιγμή για την ομάδα. Θεωρώ πως πολύ δύσκολα να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο», τόνισε ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σήφης Δασκαλάκης στην κάμερα της Nova:

Για το αν είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί: «Ναι, νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα που είναι δουλεμένη και έτοιμη να αντεπεξέλθει στις αντιξοότητες του Μαρτίου. Όντως, έχουμε βεβαρημένο πρόγραμμα με πάρα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, ξεκινώντας απ’ το γήπεδο του ΟΦΗ που είναι μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Θεωρώ, όμως, πως όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο».

Για το αν το «πάθημα» στον πρώτο γύρο κόντρα στον ΟΦΗ (2-2) έχει γίνει «μάθημα» στους παίκτες των πρωταθλητών:
«Το γεγονός πως δεχθήκαμε την ισοφάριση, ενώ προηγούμασταν με 2-0, σίγουρα μας έχει γίνει μάθημα. Άλλωστε, το δείξαμε στα επόμενα παιχνίδια. Ήταν μία κακιά στιγμή για την ομάδα. Θεωρώ πως πολύ δύσκολα να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

Για το πόσο είναι συγκεντρωμένοι οι «ερυθρόλευκοι», με δεδομένο ό,τι ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Μέταλιστ: «Γι’ αυτό λέμε τη συγκεκριμένη φράση, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε σαν τελικό μέχρι να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαστε επαγγελματίες. Έχουμε στην ομάδα προσωπικότητες και γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα».

Για τους πρωταρχικούς στόχους του Ολυμπιακού: «Πιστεύω πως το πρωτάθλημα είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό όλων μας. Ωστόσο, δίνουμε το 100% για όλους τους στόχους».

Για το αν γίνεται πιο ισχυρός ο ΟΦΗ παίζοντας στο «Γεντί Κουλέ»: «Σαφώς, είναι το σπίτι του ΟΦΗ αυτό. Όλες τις μεγάλες στιγμές τις έχει ζήσει εκεί η ομάδα και ο κόσμος του ΟΦΗ. Οπότε του ‘χει κάνει καλό αυτό. Φαίνεται, άλλωστε και απ’ τη βαθμολογική συγκομιδή που έχει».

Για το τι πρέπει να προσέξει περισσότερο ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΟΦΗ:
«Ο ΟΦΗ έχει δείξει πως είναι μία ομάδα με πάθος, δύναμη, άμυνα πολύ και χτυπάει στις αντεπιθέσεις. Είναι γνωστό αυτό. Εμείς θα παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Για το αν είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες, για τον ίδιο, το ΟΦΗ-Ολυμπιακός:
«Ναι, είναι η πρώτη φορά που θα πάω σαν αντίπαλος στην Κρήτη. Πόσο, μάλλον στο “Γεντί Κουλέ” που μεγάλωσα εκεί».

Για το βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται, καθώς θα βρίσκεται στον πάγκο στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ: «Αισθάνομαι έτοιμος απ’ την πρώτη ημέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό. Πόσο μάλλον τώρα που θα βρίσκομαι στον πάγκο. Είμαι πανέτοιμος, ναι».

Για το μήνυμα που στέλνει στους φίλους του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού, μας έχει σταθεί άψογα, όχι μόνο στις καλές στιγμές, αλλά και στα ατυχή αποτελέσματα που είχαμε κατά καιρούς. Να συνεχίσουν το ίδιο και εμείς θα τους ανταμείψουμε».

Πηγή: Sport-fm.gr