Μπορεί ο Κώστας Μανωλάς να βρίσκεται στην Ουκρανία και να έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις όμως η μεταγραφή του στην Ντνιέπρ από την ΑΕΚ, δείχνει να δυσκολεύει, τουλάχιστον αυτή την στιγμή. Η Ένωση δεν έχει πει ακόμα το τελικό «ναι» καθώς δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένη από την πρόταση των Ουκρανών και έτσι όλα είναι «ανοιχτά».

Η επιθυμία του παίκτη να μετακινηθεί στην ρωσική ομάδα είναι δεδομένη, όχι όμως και της ΑΕΚ να τον παραχωρήσει με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν δέχονται την πρόταση ύψους 300.000 που έχει κάνει η Ντνιέπρ και θέλουν κάτι παραπάνω.

Ο παίκτης έχει την δυνατότητα, βέβαια, να υπογράψει από τώρα για το καλοκαίρι σε ομάδα της αρεσκείας του. Στην Ουκρανία βρίσκεται και ο Γκρέταρσον προκειμένου να πείσει τους ανθρώπους του ρωσικού συλλόγου να αυξήσουν την προσφορά τους.

Σημειώνεται πως ο 21χρονος άσος θα εισπράξει 500.000 ευρώ ως πριμ υπογραφής από τη Ντνιέπρ, άλλα τόσα θα πάρει ο θείος του για τη διαμεσολάβησή του στην υπόθεση, ενώ το συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών θα αποφέρει στον ποδοσφαιριστή 550.000 ευρώ μαζί με τα πριμ ετησίως.

Πηγή: sport-fm.gr