Τα ξεπερασμένα όρια υπομονής των παικτών της ΑΕΚ παραδέχθηκε ο Γιάννης Αραμπατζής.

Μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (1-1) ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να «βάζουν πλάτη» για τον σύλλογο.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι ο μήνας που έρχεται είναι πολύ κρίσιμος και ότι θα πρέπει πλέον οι μέτοχοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αφού ανέφερε, λοιπόν, για το ματς ότι «η τύχη δεν είναι με το μέρος μας και δεν μας βοήθησε ούτε αυτή τη φορά» και ότι «στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, καταφέραμε έπειτα να βάλουμε γκολ, αλλά η κόκκινη κάρτα άλλαξε τη ροή όλου του αγώνα», απάντησε και για την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα:

«Βάζουμε πλάτη συνέχεια σε όλα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ, αλλά πρέπει και οι μέτοχοι να κάνουν κάτι κι αυτοί και να βρεθεί μια λύση. Είναι ένας κρίσιμος μήνας αυτός που έρχεται για την ΑΕΚ και αν μπουν λεφτά, θα αλλάξουν πολλά. Αλλά το θέμα δεν είναι να μπουν μόνο τώρα, αλλά να συνεχιστεί αυτό και στο μέλλον.

Όλη αυτή η κατάσταση επηρεάζει σίγουρα όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο κοιτάμε όλοι το καλό της ΑΕΚ και προσπαθούμε να νικάμε».

Πηγή: sport-fm