Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης και του Χάρη Οικονομόπουλου, η Εφορία δεν δέχθηκε ως εγγύηση τις προσωπικές επιταγές του τελευταίου και αρνήθηκε να σφραγίσει εισιτήρια για το εξ αναβολής ματς.

«Συγγνώμη» από την ΠΑΕ στους φιλάθλους και έκκληση να μην διακινδυνεύσουν τιμωρία της ομάδας, πηγαίνοντας στο γήπεδο την Κυριακή.

Έτσι, πήγαν χαμένες οι εντατικές προσπάθειες που κατέβαλε ο Ανδρέας Δημητρέλος, αλλά και η πρωτοβουλία του νομικού εκπροσώπου της ΑΕΚ στην υπόθεση Ψωμιάδη να διευκολύνει την κατάσταση, παραθέτοντας προσωπικές επιταγές ύψους 400.000 ευρώ.

Με την Εφορία, όμως, να αρνείται να τις δεχθεί ως εγγύηση (δεχόταν μόνο την καταβολή μετρητών) και με τα χρήματα από τον δανεισμό που έχει εξασφαλίσει ο Ντέμης Νικολαΐδης να μην μπορούν να μπουν πριν από τη Δευτέρα στα ταμεία, η σφράγιση εισιτηρίων έγινε ανέφικτη.

Τόσο ανέφικτη, όσο η τυχόν προσπάθεια μετόχων και προηγούμενης διοίκησης να πείσουν ότι δεν είναι εκείνοι που ευθύνονται για το ότι η ΑΕΚ θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της κεκλεισμένων των θυρών χωρίς να είναι τιμωρημένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι λόγω οφειλών στην Εφορία και παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν δεν κατάφερε να εκδώσει εισιτήρια για τον μεθαυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ, ο οποίος βάσει του κανονισμού της Superleague θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ζητάμε την κατανόηση του κόσμου και ιδίως των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας για το ότι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο και δεσμευόμαστε να ανταμείψουμε την υπομονή τους στα προσεχή παιχνίδια.

Κατανοούμε την απόλυτα δικαιολογημένη στεναχώρια των φιλάθλων αλλά επισημαίνουμε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάνε στο γήπεδο την Κυριακή, γιατί η ομάδα μας θα τιμωρηθεί και ενδέχεται να τεθεί σε κίνδυνο ακόμα και η αδειοδότησή της από την UEFA».

Πηγή: Sport-fm.gr