Σε κάθε του εμφάνιση φροντίζει να εντυπωσιάζει. Ο ΟΦΗ επικράτησε του Πανσερραϊκού με 3-0, πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και στέλνει απειλητικό μήνυμα προς τον Ολυμπιακό, τον οποίο πρόκειται να αντιμετωπίσει, πως… δαγκώνει! Ταυλαρίδης, Παπουλής και Ζορμπάς τα γκολ για τους Κρητικούς, οι οποίοι δεν δυσκολεύτηκαν από τα «λιοντάρια».

Το ματς

Ο ΟΦΗ είχε το πάνω χέρι στον αγώνα από το πρώτο δευτερόλεπτο του ματς. Οι Κρητικοί μπήκαν με διάθεση να «καθαρίσουν» νωρίς-νωρίς την υπόθεση πρόκριση και έτσι έγινε. Ο Χόρχε Λόπεθ ήταν ο εκφραστής των επιθέσεων της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου αλλά στις δύο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν δεν έκανε καλά σουτ.

Στο 15’ όμως, ο Ισπανός εκτέλεσε φάουλ συστημένο για το κεφάλι του Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος κυριολεκτικά κάρφωσε τον Γουμάγια, κάνοντας το 1-0. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα πήγαιναν όπως ήθελαν οι παίκτες του ΟΦΗ. Ο Πανσερραϊκός δεν απειλούσε και όποτε ήθελαν οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή, το έκαναν χωρίς δυσκολία.

Στο 28’, ο Σίσιτς θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα για τους Κρητικούς αλλά εντελώς μόνος του σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ύστερα από εκπληκτική πάσα του Παπουλή. Στο 43’, ο Σλοβένος ήταν εκείνος που έβγαλε τετ α τετ τον Καμπάνταη, ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Γουμάγιας απέκρουσε με τα πόδια. Το δεύτερο γκολ για τον ΟΦΗ ήταν θέμα χρόνου και ήρθε στις καθυστερήσεις όταν ο Παπουλής πήρε την μπάλα πριν από σέντρα του γηπέδου, έφτασε μέχρι την περιοχή του Πανσερραϊκού και εκεί πλάσαρε σωστά και πανηγύρισε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε. Γεγονός που βοηθούσε τον ΟΦΗ. Ο Πανσερραϊκός από την άλλη δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να απειλήσει ουσιαστικά τους Κρητικούς. Αντίθετα, οι παίκτες του Αναστόπουλου «κατέβασαν» ταχύτητα και οδήγησαν στο ρελαντί τον ΟΦΗ στη νίκη-πρόκριση.

Οι Ομιλήτες είχαν πολλές ευκαιρίες για να μεγαλώσουν το σκορ αλλά Πίτσος, Καμπάνταης και Σίσιτς δεν ευστόχησαν. Κάτι που έκανε ο Παναγιώτης Ζορμπάς στο 89’ όταν ξεπέρασε όποιον αντίπαλο έβρισκε μπροστά του, σούταρε δυνατά και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Πλέον, ο ΟΦΗ θα βρει στον δρόμο της τον Ολυμπιακό, ένα βήμα πριν τον τελικό, με το πρώτο ματς να γίνεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το δεύτερο στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Χόρχε Λόπεθ (75’ Βάντο), Σίσιτς, Παπουλής (65’ Ζορμπάς), Καμπάνταης (72’ Ζόρντι Λόπεζ).

Πανσερραϊκός (Μ. Γρηγορίου): Γουμάγιας, Κ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Σιάκκας (18’ Κιάσσος), Παρασκευαϊδης (52’ Δ. Τριανταφύλλου), Ανάκογλου, Βουτσιάς (69’ Γκούρτσας), Τάντιτς, Στεφανίδης.

Πηγή: sport-fm.gr