Όπως αναμενόταν, ο Γρηγόρης Μάκος δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στην αποστολή και μαζί με τους Γεωργέα, Λαγό και Κοντοέ, θα αποτελέσουν τους «πονοκεφάλους» του Νίκου Κωστένογλου για το ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Μάκος δεν κατάφερε ούτε την Παρασκευή να προπονηθεί (λόγω των ενοχλήσεων στον αστράγαλο) κι έτσι συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Γεωργέας και Λαγός. Εκτός πλάνων, δε, για το σαββατιάτικο ματς είναι ο τιμωρημένος Κοντοές και φυσικά ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, που συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Αντίθετα, επιστρέφει στην αποστολή της «Ένωσης» ο Έλφαρ Χέλγκασον -δύο μέρες μετά τον… καημό που εξέφρασε ο Άρναρ Γκρέταρσον σε ΜΜΕ της πατρίδας του για το ότι δεν υπολογίζεται. Όσον αφορά στο σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί η ΑΕΚ, ο Νίκος Κωστένογλου επιβεβαίωσε στην προπόνηση της Παρασκευής τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει στο 4-2-3-1.

Έτσι, τη θέση του Κοντοέ στο δεξί άκρο της άμυνας είναι σίγουρο πως θα την καλύψει ο Αργυρίου, έχοντας δίπλα τους Μανωλά, Δέλλα (δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ο Μπουγαΐδης) και Καράμπελα. Μπροστά, δε, από το δίδυμο Βάργκας-Καφέ στα χαφ και πίσω από τον προωθημένο Λυμπερόπουλο, θα βρεθούν οι Σιαλμάς-Λεονάρντο-Κλωναρίδης (σε μια προσπάθεια να απελευθερωθεί ως επιτελικός ο Βραζιλιάνος και να δοθεί ταχύτητα από τους νεαρούς στα άκρα).

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ αποτελείται από τους εξής: Αραμπατζή, Κωνσταντόπουλο, Καφέ, Χέλγκασον, Μανωλά, Δέλλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμά, Τσίτα, Ρίκκα, Καράμπελα, Αργυρίου, Βάργκας, Λυμπερόπουλο, Μπουγαΐδη και Κλωναρίδη.

Πηγή: sportfm.gr