Με ενέργεια από το πρώτο λεπτό πρέπει να μπει στο ματς του Κυπέλλου με την Καβάλα ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη, όπως τόνισε ο Ντέιβιντ Λόγκαν. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά για δεύτερη φορά σε διάστημα τριών ημερών (17/02, 19:00) και ο Αμερικανός γκαρντ εξηγεί ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να παίξουν όπως στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού για το πρωτάθλημα για να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με την Καβάλα για την Α1, γιατί δεν παίξαμε με μεγάλη ενέργεια, ενώ αντίθετα, οι αντίπαλοί μας μπήκαν στο γήπεδο με ενέργεια και υψηλό κίνητρο. Είχαμε κι εμείς κίνητρο και μεγάλο και δεν ήταν άλλο από την ήττα του πρώτου γύρου. Δεν μπήκαμε όμως με την ενέργεια που απαιτούσε το παιχνίδι, χάσαμε εύκολα καλάθια, την ίδια στιγμή που η Καβάλα ήταν αποτελεσματική και έβαλε τα δικά της σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, ηρεμήσαμε και παίξαμε πολύ καλύτερα. Παίξαμε όπως στις προπονήσεις και αποδυναμώσαμε κάποια από τα δικά τους δυνατά σημεία, σταματήσαμε κάποια από τα πράγματα που ήθελαν να κάνουν στο γήπεδο», είπε ο παίκτης του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

«Το κλειδί για την αυριανή αναμέτρηση είναι τη άμυνα, είναι να τηρήσουμε το πλάνο που θα μας δώσουν οι προπονητές μας και να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο και όχι όπως στο πρώτο. Να μπούμε με ενέργεια και αποφασισμένοι από την αρχή».

Πηγή: sportfm.gr