Τη ρεαλιστική προσέγγιση που δεν μας έχει συνηθίσει, αλλά επέλεξε να χρησιμοποιήσει η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο του ματς με τη Λεβερκούζεν (1-3) παραδέχθηκε ο Σεσκ Φάμπρεγας.

Χωρίς περιθώρια για απώλειες μετά από τις απανωτές γκέλες στην Primera Division, ο Καταλανός δεν απέδωσε, ωστόσο, εκεί την επιφυλακτικότητα των «μπλαουγκράνα», αλλά στο ότι είχαν απέναντί τους έναν πολύ γυμνασμένο αντίπαλο.

«Ίσως αυτό το στιλ παιχνιδιού να είναι λίγο βαρετό, αλλά αυτό έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε. Υπάρχουν λόγοι που παίξαμε όπως στο πρώτο ημίχρονο κι έχουν να κάνουν με το ότι η Λεβερκούζεν είναι μια ομάδα με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είχαν τη δυνατότητα να περιπλέξουν το ματς μια αντεπίθεση, αλλά τελικά κυριαρχήσαμε και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος, δε, για το ενδεχόμενο η Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει πρόβλημα κορεσμού, αρνήθηκε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο:

«Παίζουμε πάντα με ενθουσιασμό, ακόμα κι αν μπορεί να εμφανίζεται αλλιώς σε κάποιον που παρακολουθεί απ’ έξω. Η ομάδα διαθέτει πάντα την ίδια ενέργεια και το ίδιο κίνητρο κι εξάλλου ο προπονητής δεν θα μας επέτρεπε κάτι διαφορετικό».

Πηγή: sport-fm.gr