Στην ΑΕΚ προσέχουν για να έχουν. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκινήσει και προχωρούν την πρόωρη ανανέωση του Αντρέ Σιμόες. Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του, είχε ξεκινήσει συζητήσεις με την Ένωση, εκφράζοντας την επιθυμία να μπει στην «Αγιά Σοφιά» ως παίκτης της ΑΕΚ.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει αρκετές ημέρες και υπάρχει κοινή επιθυμία παραμονής και επέκτασης της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών. Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει «λευκός καπνός» με τον Σιμόες να υπογράφει νέο συμβόλαιο, το οποίο θα περιλαμβάνει και σημαντική αύξηση στις ετήσιες απολαβές του.

Σειρά παίρνει ο Λάζαρος, δύσκολος ο Ανέστης

Δεν είναι μόνο το θέμα του Αντρέ Σιμόες που απασχολεί την ΑΕΚ σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, που άλλωστε δεν ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι που έρχεται, αλλά το 2019. Είναι και άλλα ονόματα στη λίστα που τρέχουν… για ανανέωση, με πιο «δυνατά» εκείνα των Λάζαρου Χρισοδουλόπουλου και Γιάννη Ανέστη.

Στην περίπτωση του διεθνούς μεσοεπιθευτικού υπάρχει δεδομένη επιθυμία συνέχισης της παρουσίας του παίκτη στην ΑΕΚ και το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να φτάσουν άμεσα σε συμφωνία οι συζητήσεις των δυο πλευρών.

Ο Λάζαρος έχει εκφράσει την ικανοποίηση από την παρουσία του στην Ένωση και υπογραμμίζει το γεγονός ότι αισθάνεται υπέροχα, έχει βρει και τον καλό του ποδοσφαιρικό εαυτό, τη στιγμή που και από την πλευρά της ομάδας εκφράζουν ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από αυτό το διάστημα της παρουσίας του στα κιτρινόμαυρα.

Όσον αφορά τον διεθνή γκολκίπερ, τα πράγματα είναι ακόμα ανοικτά. Μπορεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος να έχει ήδη κάνει μια κουβέντα με τον γραφείο ατζέντηδων από τη Μεγάλη Βρετανία που εκπροσωπεί τον διεθνή γκολκίπερ, όμως έως τώρα δεν φαίνεται να έχει βρεθεί σημείο συμφωνίας. Εννοείται πως πρόκειται για κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον, ωστόσο υπενθυμίζεται ότι στο Νησί γράφουν ήδη πως υπάρχουν σύλλογοι από την Premier League (Γουέστ Χαμ, Στόουκ, Μπράιτον) που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.