«Φωτιά» έχει πάρει ο Βόλος, λόγω της συνύπαρξης τριών ομάδων της πόλης στη Γ’ Εθνική κατηγορία, με την τελευταία κόντρα να έρχεται χθες, Κυριακή, η οποία επεκτάθηκε και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στην αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού, με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό Βόλου και φιλοξενούμενο τον νεοσύστατο ΝΠΣ Βόλος, τα πνεύματα «άναψαν» μετά το 72ο λεπτό.

Σε εκείνο το σημείο, ο Νεοσύστατος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος (ΝΠΣ) σημείωσε το 0-2, για να «κλειδώσει» την όγδοη νίκη του σε εννιά παιχνίδια του 4ου Ομίλου. Τότε ήταν που ήρθε μια διακοπή περίπου δέκα λεπτών στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με όσα πηγάζουν από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας ανάρτησαν πανό το οποίο έγραφε με τα χρώματα της ομάδας (μπλε και κόκκινο) το μήνυμα «Μία πόλη, μία ομάδα». Αυτό εξόργισε τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ένταση φέρεται να υπήρξε και στο σημείο όπου βρισκόταν ο Αχιλλέας Μπέος.

Για τα όσα έγιναν χθες στο Πανθεσσαλικό, θέση πήρε με επίσημη ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός Βόλου, μέσω της οποίας -μεταξύ άλλων- κατηγορεί τον κ. Μπέο ότι «με εντολή του αναρτήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το προβοκατόρικο πανό, γνωρίζοντας πως αυτή του η κίνηση θα εξεγείρει όλους μας». Επίσης, ότι ένας άνθρωπος, που «του έχει απαγορευτεί η είσοδος σε αθλητικούς χώρους με τη δικαιοσύνη να εθελοτυφλεί, έναν άνθρωπο, που έδειξε εμπράκτως ότι δεν σέβεται τα αθλητικά ιδεώδη, έναν άνθρωπο που απροκάλυπτα εκβίασε τους αξιωματούχους του αγώνα, που δεν σταμάτησε να βωμολοχεί εναντίον του προέδρου της ομάδας μας, που έβαλε και πρωτοπαλίκαρό του να τραμπουκίσει τους παίκτες!». Τέλος, τον κατηγορεί ότι «επιθυμεί να βάλει ταφόπλακα στις ιστορικές ομάδες της πόλης μας, θέλει να βάλει ταφόπλακα στον Ολυμπιακό Βόλου».

Μετά από όλα αυτά, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του κ. Μπέου για απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Από την πλευρά του, ο Αχιλλέας Μπέος, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, τόνισε: «Μετά τη μήνυση που υπέβαλαν εναντίον μου ο πατέρας και ο υιός Μποτσιβάλης, μετέβην σήμερα στη Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και κατέθεσα εναντίον τους μήνυση για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Έτσι για την βασιμότητα και την αλήθεια ή μη των όσων επιχειρούν να μου καταλογίσουν θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη, ως η μόνη αρμόδια».

0149986610