Το χθεσινό, δεύτερο παιχνίδι των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 με αντίπαλο την Κροατία, ήταν το τελευταίο που έδωσε η εθνική ομάδα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Η είδηση αυτή κυκλοφορούσε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά είχαν ακουστεί και γραφτεί λίγα σχετικά με την επόμενη έδρα της Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται ρεπόρτερ που ασχολούνται με θέματα της «γαλανόλευκης», οι νέα έδρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν θα είναι μια, αλλά δύο: το Καυτανζόγλειο και το ΟΑΚΑ.

Η συγκεκριμένη απόφαση φαίνεται να είναι δρομολογημένη από τους ανθρώπους της ΕΠΟ, με τα παιχνίδια να μοιράζονται, αλλά με το στάδιο της Θεσσαλονίκης να είναι η βασική έδρα. Σε αυτό έχει συμβάλει το γεγονός ότι διαθέτει πλέον νέο χλοοτάπητα και ότι θα υπάρξουν σαφώς περισσότερες βελτιώσεις, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται εκεί, μέχρι να ετοιμαστεί η νέα Τούμπα.

Σύμφωνα με τα εν λόγω ρεπορτάζ, αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη είναι ποιους αγώνες θα δώσει η Εθνική στο Καυτανζόγλειο και ποιους στο ΟΑΚΑ. Πάντως,

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, είναι ποιους αγώνες θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο ένα Στάδιο και ποιους στο άλλο. Τις τελικές αποφάσεις θα πάρουν από κοινού η διοίκηση της ΕΠΟ με τον ομοσπονδιακό προπονητή (όποιος κι αν είναι αυτός).