Έτοιμη να βρει το αδύναμο σημείο του Παναθηναϊκού είναι η Ούνιξ Καζάν, καθώς όπως τόνισε ο προπονητής της, Εβγένι Πασούτιν αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να κοντράρει τους «πράσινους» και να πάρει τη νίκη στο μεταξύ τους ματς την Τετάρτη (25/01) για την δεύτερη αγωνιστική του Top16 της Euroleague.

Ο 43χρονος κόουτς εξήγησε πως το έργο του ίδιου και των παικτών του δεν θα είναι εύκολο καθώς αντιμετωπίζουν μία από τις δυνατότερες ομάδες της Ευρώπης, ωστόσο προετοιμάζονται έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Έχοντας στον πάγκο έναν πολύ έμπειρο προπονητής, όπως είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, οι στόχοι των αντιπάλων μας αυτή τη σεζόν είναι υψηλοί. Θα παίξουμε με τον κάτοχο του τίτλου της Euroleague στην έδρα του», είπε ο Ρώσος προπονητής και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όμως ακόμα και οι κορυφαίες ομάδες έχουν αυτό που λέμε… αχίλλειο πτέρνα. Θα προσπαθούμε να βρούμε αυτή του Παναθηναϊκού στη διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα. Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς και θα παίξουμε για να νικήσουμε».

Από την πλευρά του ο έμπειρος γκαρντ της ρωσικής ομάδας, Τέρελ Λίντεϊ, σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός. Πέρυσι κατέκτησαν την Euroleague και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Εμείς είναι βέβαιο ότι θα παίξουμε για να νικήσουμε, ωστόσο όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Βρισκόμαστε στο Top 16 και δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Θα βάλουμε τα δυνατά μας στο γήπεδο. Ελπίζω ότι μάθαμε καλά το μάθημα μας από το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ όπου δεν κάναμε καλό ξεκίνημα. Θα δώσουμε μεγάλη προσοχή στον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Μάικ Μπατίστ ωστόσο πρέπει να είμαστε με όλους σε εγρήγορση σε όλη τη διάρκεια του ματς. Για να κοντράρουμε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός πρέπει να διατηρήσουμε το ρυθμό μας και να είμαστε αποτελεσματικοί για 40 λεπτά».

Πηγή: Sport-fm.gr