Μεγάλη φιλανθρωπική κίνηση από τον Μάικλ Τζόρνταν

Πού θα δώσει 7 εκατ. δολάρια ο θρύλος του μπάσκετ


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
12:19
10/10/2017
Μεγάλη φιλανθρωπική κίνηση από τον Μάικλ Τζόρνταν
2
loading

Είναι δεδομένα η μεγαλύτερη προσωπικότητα που πάτησε ποτέ τα παρκέ. Ωστόσο, ο Μάικλ Τζόρνταν αποδεικνύει ότι είναι τεράστιος και εκτός αυτών. Ο θρύλος του μπάσκετ, θα δώσει 7 εκατ. δολάρια, προκειμένου να ανεγερθούν δύο κλινικές στην περιοχή της Σάρλοτ, οι οποίες αναμένεται να είναι έτοιμες το 2020.

Ο 54χρονος δείχνει ενθουσιασμένος με τη δημιουργία των Novant Health Michael Jordan Family Clinics», οι οποίες εκτός από ιατρική περίθαλψη, θα παρέχουν φυσικοθεραπεία, κοινωνικό έργο, οικογενειακό προγραμματισμό σε θέματα υγείας και αρκετές ακόμη δράσεις.

Ο Τζόρνταν τόνισε ότι «βλέποντας το έργο τα τελευταία χρόνια της Novant Health, δεν θα μπορούσα να μην βοηθήσω τους συμπολίτες μου. Ελπίζω αυτές οι δύο κλινικές να συμβάλουν σε ένα καλύτερο και πιο υγιές μέλλον των οικογενειών της περιοχής».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Autoapascholoumenos

    Μιχαλης Ιορδανιδης. Παντου ειμαστε πατριδα!!!

  2. avatar άχρηστοι πολιτικοι !!

    αντί για εφορία θα έπρεπε οι πλούσιοι να κάνουν δωρεές... για την υγεια, παιδεία κτλ... ήταν ο σημαντικότερος νόμος και τον κατάργησαν για να μαζεύουν τα λεφτά και να τα τρώνε με 10 μασέλες.. με την πρόφαση ότι γινόταν σπαταλη... ποιοι μιλάνε για σπαταλη!!!!!!!! οι πολιτικοι και το δημόσιο που είναι ότι χειρότερο παράγει η χωρα!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει