Κόντρα στο μεγάλο φαβορί της φετινής Ευρωλίγκας, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45, Novasports 3), θα αγωνιστεί απόψε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Top 16.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς, το οποίο μάλιστα έχει και αρκετές ιδιαιτερότητες όπως η επιστροφή των Καζλάουσκας, Σφαιρόπουλου -που έχουν εργαστεί στον Ολυμπιακό- αλλά και η πρώτη εμφάνιση στο ΣΕΦ ως αντίπαλος του Μίλος Τεόντοστιτς. Αγωνιστικά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Παπαδόπουλο, Βασιλόπουλο, με τον πρώτο να είναι τραυματίας και τον δεύτερο ανέτοιμος για ένα τέτοιο ματς. Φυσικά εκτός θα είναι οι Λούκας, Χάουαρντ και Κέσελ που δεν υπολογίζονται. Ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό θα κάνει ο Τζόι Ντόρσεϊ -που έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ- ενώ την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα των κυπελλούχων Ελλάδος αναμένεται να κάνει ο Έϊσι Λο.

Από την άλλη ο Γιόνας Καζλάουσκας θα έχει όλα τα «όπλα» στην διάθεσή του αφού κανονικά στην αποστολή είναι ο Νέναντ Κρίστιτς που αντιμετώπισε ίωση αλλά μπορεί να αγωνιστεί. Εκτός θα είναι ο Σάμι Μέχια, ο οποίος όμως δεν υπολογίζεται και ψάχνει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χοσέ Μαρτίν (Ισπανία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία) και Ζντράβκο Ρούτεσιτς (Μαυροβούνιο).

Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια:

Ούνιξ Καζάν-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 18:00
Σιένα-Μπιλμπάο 21:45
Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:45

Πηγή: gazzetta.gr