Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα στη Λάρισα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ, ο Ομάρ Ελ Καντουρί είχε λεκτικό διαπληκτισμό με μέλος της ομάδας της Λάρισας και ο Αλέξης Κούγιας τον έφτυσε.

Ο Ηλίας Φυντάνης, τεχνικός των «βυσσινί», με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5, ανέφερε πως ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του «δικεφάλου» μίλησε με άσχημα λόγια στον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, καθώς του έβρισε τη μητέρα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδρασή του.

«Όποιος ήταν κοντά στο περιστατικό είδαν τι έγινε. Εγώ από την πλευρά μου προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για να σταματήσει το συμβάν. Στις αρχές των καθυστερήσεων ο Καντουρί έκανε ένα σκληρό φάουλ πάνω στον Ντέλετιτς. Σε εκείνο το σημείο, πετάχθηκαν όλοι από τον πάγκο και ο Κούγιας του είπε να παίζει πιο ήρεμα. Ο παίκτες γύρισε και του είπε άσχημες κουβέντες, του έβρισε και τη μάνα», τόνισε αρχικά ο Φυντάνης.

Και συμπλήρωσε: «Μετά το σφύριγμα της λήξης κινήθηκε προς τον πάγκο της ΑΕΛ από μόνος του και έγινε αυτό που έγινε. Αν δεν τον τραβούσα θα γινόταν της κακομοίρας και θα είχαμε αποβολές και εμείς και ο ΠΑΟΚ. Δεν ήταν συμπεριφορά επαγγελματία ποδοσφαιριστή αυτή. Το θέμα είναι ότι δεν έπρεπε να γίνει καν ένα τέτοιο σκηνικό, σε ένα παιχνίδι απέναντι σε δύο ιστορικές ομάδες».