Την αμέριστη συμπαράστασή τους στον Ντούσαν Μπάγεβιτς εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με ανακοίνωσή τους καταδικάζοντας την επίθεση που δέχτηκε. «Χτυπήθηκε με άνανδρο τρόπο από κάποιους ‘λίγους’ που ‘επιθυμούν’ το ‘καλό’ της ΑΕΚ και κατάφεραν να την κάνουν παγκοσμίως ρεζίλι. Κάθε ανάλογο περιστατικό είναι χτύπημα στην ίδια την ομάδα, κάθε προσπάθεια διάσπασης του καλού κλίματος θεωρούμε ότι είναι ύποπτη», αναφέρουν οι παίκτες που καταλήγουν με σύνθημα ενότητας.

Μπάγεβιτς: «Συνεχίζουμε πιο δυνατοί»

Ενισχυμένη θα βγει η ΑΕΚ από την κρίση που ξέσπασε μετά την επίθεση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπως ευελπιστεί ο Σερβοέλληνας τεχνικός. Προσερχόμενος στο προπονητήριο των Θρακομακεδόνων για την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας, ο Σερβοέλληνας τεχνικός ήταν λιτός, αλλά σαφής.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Δεν περίμενα ποτέ ότι τα πράγματα θα φτάσουν εδώ. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και ενωμένοι», αρκέστηκε να δηλώσει ο 62χρονος προπονητής, που είχε συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος επίσης ανηφόρισε στους Θρακομακεδόνες.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ έλαβε τη διαβεβαίωση της αστυνομίας και των αρμόδιων υπουργείων ότι εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξουν συλλήψεις των οπαδών που επιτέθηκαν στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Πηγή: gazzetta.gr