Στη δύναμη που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος της ΑΕΚ στην ομάδα στάθηκε ο πρόεδρος της Original, Δημήτρης Χατζηχρήστος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο «ισχυρός» άνδρας των οργανωμένων οπαδών της Ένωσης, κλήθηκε να σχολιάσει τον επιχειρηματία Βασίλη Ξενιάδη που θέλει να αγοράσει την ομάδα, ενώ ισχυρίστηκε πως έχει… σβήσει πλέον, η ιδέα της ΑΕΚ.

«Είναι μια απλή υπόθεση. Πάει, βάζει λεφτά και παίρνει την ομάδα. Παίρνει την ΑΕΚ και ο Θεός βοηθός. Ή θα βγάλει την ομάδα από τον βούρκο ή θα γίνει ότι όλα τα χρόνια. Ότι δηλαδή ο κάθε ένας είναι χειρότερος από τον προηγούμενο. Αυτό το έργο βλέπουμε πλέον», τόνισε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην υπάρχουσα διοίκηση: «Δεν υπάρχει Αδαμίδης πρόεδρος. Στερείται διοίκησης η ομάδα αυτή την στιγμή. Δεν υπάρχει κανένας. Για τον Νοτιά λέμε ότι την έκανε, αλλά έδωσε λεφτά για να πάρουν οι παίκτες και να χαιρόμαστε εμείς με πρωτιές και άλλες ανοησίες».

Ερωτηθείς για το τι φταίει και δεν βρίσκεται ένας άνθρωπος για την αγοράσει τόνισε: «Το πρόβλημα δεν είναι ο πρόεδρος και η ιδιοκτησία. Ο κόσμος έχει μπει σε μια φάση που θέλει να έχει άποψη, να κρίνει και αυτό διώχνει κάθε σοβαρό άνθρωπο που θέλει να βάλει λεφτά. Όταν έρθει κάποιος να βάλει λεφτά και έχει τον κάθε έναν πάνω από το κεφάλι του τότε δεν μπαίνει στην διαδικασία να επενδύσει και να έχει όλους αυτούς πάνω από το κεφάλι του. Για τον λόγο αυτό λέω και εγώ. Να πάμε όλοι γήπεδο για να έχουμε και απαιτήσεις. Όταν κάποιος βλέπει μόνο 7 και 8 χιλιάδων γήπεδο τι να έρθει να βάλει; Η πιο σοβαρή περίπτωση είναι ο κόσμος. Αν βοηθήσει όλα μπορούν να γίνουν».

Για το γεγονός πως την εποχή Νικολαϊδη, ο κόσμος στήριξε, είπε:
«Ο κόσμος τότε δυστυχώς πήγαινε για τον Νικολαϊδη και όχι για την ΑΕΚ. Θυμόταν πολλά από τον Νικολαϊδη και όχι για την ΑΕΚ. Τότε την κράτησε μόνος του και για τον λόγο αυτό πήγε ο κόσμος. Όχι για τον Μπούρμπο και τον Κρασσά. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως η ανάσταση και η επανάσταση θα έρθει μόνο με τον κόσμο στο γήπεδο».

Για την παλιά κόντρα Original – Μελισσανίδη, σχολίασε: «Πίστευα ότι κάναμε κακό στον Μελισσανίδη και την ΑΕΚ. Ένας άνθρωπος του κύρους και του επιπέδου του Μελισσανίδη δεν επιτρέπεται να ανοίγει κόντρα. Αν είχα τα λεφτά του θα γύριζα και θα ήμουν από πάνω στον κάθε Χατζηχρήστο».

«Λένε πως η ΑΕΚ είναι ιδέα, που είναι τότε η ιδέα; Έχουν συμβιβαστεί με το κακό θέαμα και το αποτέλεσμα και πρέπει να αλλάξει αυτό για να δούμε. Από αρρωστάκι έκαναν τον οπαδό πελατάκι. Το συναίσθημα είχε νικήσει στο παρελθόν χιόνια, πάγους, βροχές, αλλά πάει και αυτό», είπε κλείνοντας.

Πηγή: sport-fm.gr