Ανησυχία προκλήθηκε στις τάξεις της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών, από την είδηση ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα πρωταθλήματος της Ντόρτμουντ με τη Χέρτα.

Ο αρχηγός των Βεστφαλών στο ματς με τους πρωτευουσιάνους έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 39′ της αναμέτρησης στο «Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ», υπό τον φόβο να χτύπησε στο κεφάλι του, αφού αντικαταστάθηκε με συμπτώματα διάσεισης. Τελικά, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς ο ίδιος ζήτησε αλλαγή, επειδή ένιωθε εξασθενημένος από μια ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Πάντως, ο Μίκαελ Σκίμπε δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 με την Εσθονία, καθώς είναι τιμωρημένος. Πάντως, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο ματς με το Βέλγιο, που ακολουθεί, επίσης στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Πλέον, η αγωνία των ανθρώπων της Εθνικής Ελλάδας επικεντρώνεται στον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος επίσης έγινε αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση της Μπολόνια με την Μπενεβέντο, λόγω μυικού τραυματισμού στο δεξί του πόδι.