Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να φάνηκε πως η περίπτωση του Κάρλος Ζαμπράνο χάνεται για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τα νέα δεδομένα που υπάρχουν δείχνουν να είναι διαφορετικά. Ο Περουβιανός στόπερ, μεγάλος στόχος για τους Θεσσαλονικείς στη θέση των στόπερ, όχι μόνο δεν καταλήγει στην Ανζί, κάτι που θεωρούσαν δεδομένο οι Ρώσοι πριν από μερικές ημέρες, αλλά οι εξελίξεις τον φέρνουν κοντά στον «δικέφαλο» του Βορρά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», ο μάνατζερ του παίκτη αναμένεται εντός της ημέρας να μεταβεί στο Καζάν, προκειμένου να δει εάν η Ρούμπιν Καζάν στην οποία ανήκει, θα πει το «ναι» για να παραχωρηθεί στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, στους Τατάρους δεν υπολογίζεται και η πώλησή του θα ήταν θετική εξέλιξη και για εκείνους.

O 28χρονος αμυντικός δεν αγωνίστηκε χθες στο νικηφόρο εκτός έδρας ματς της ομάδας του (1-2) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι ο προπονητής του, Κουρμπάν Μπερντίγιεφ, δεν τον συμπεριλαμβάνει στα βασικά του πλάνα. Άλλωστε, τον είχε αφήσεις εκτός και στις αναμετρήσεις με Κράσνονταρ, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Άρσεναλ Τούλα.

Η Ρούμπιν εμφανίζεται θετική τόσο στο ενδεχόμενο να πουλήσει τον Ζαμπράνο όσο και στο να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού. Βεβαίως, το ενδιαφέρον της Ανζί υπάρχει πάντα έντονο, αλλά βάσει των νέων δεδομένων, δείχνει να μην είναι τόσο προχωρημένο όσο παρουσιαζόταν πριν μερικές ημέρες…