Το αεροπλάνο για Πολωνία πήρε η αποστολή της ΑΕΚ, που από σήμερα θα βρίσκεται στο Κίελτσε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές, εκτός των διεθνών, αλλά και του Ούγκο Αλμέιδα.

Μέσα στο γκρουπ που αναχώρησε σήμερα, βρίσκονται και τρεις παίκτες από την Κ20. Πρόκειται για τους Πάρη Μπάμπη (αμυντικός χαφ), ο Χρήστο Γιούση (κεντρικό χαφ) και Χρήστο Αντωνίου (ακραίο επιθετικό). Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να τσεκάρει το επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητάς τους, καθώς θα χρειαστεί ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες της ομάδας για τις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει η ομάδα όπως το Κύπελλο.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Χιμένεθ είναι οι εξής: Ανέστης, Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Μανωλάς, Βινίσιους, Λόπες, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Γιούσης, Μπάμπης, Aντωνίου, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Βλαχομήτρος, Γιακουμάκης και Μεληκιώτης.

Οι Μάνταλος, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον και Βράνιες θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή το Σάββατο, ενώ ο Αλμέιδα την Κυριακή.

4169289 41692904169287 4169291