Ένα ευρωπαϊκό ματς από μόνο του είναι αρκετό κίνητρο για τον Ντίμι Κωνσταντόπουλο. Στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τη Στουρμ Γκρατς για το Europa League ο Έλληνας τερματοφύλακας κάλεσε τους συμπαίκτες του να τα δώσουν όλα ώστε να μην ολοκληρώσει τους αγώνες της η «Ένωση» χωρίς βαθμό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μόνο και μόνο το ευρωπαϊκό παιχνίδι αποτελεί κίνητρο. Δεν είναι από τα ματς που παίζεις κάθε μέρα. Τα ευρωπαϊκά έχουν άλλη αίγλη και κάθε παίκτης θέλει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Δεν αξίζουμε να βρισκόμαστε στους μηδέν βαθμούς. Αξίζαμε να πάρουμε τουλάχιστον κάτι. Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε με ανυπομονησία για να παίξουμε και θέλουμε να έχουμε καλή εικόνα. Αν έχουμε καλή εικόνα, θα έχουμε και καλό αποτέλεσμα».

-Στο προηγούμενο ματς με τη Στουρμ Γκαρτς, ουσιαστικά οι αντίπαλοι σας το έκλεψαν μέσα από τα χέρια. Αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο;

«Φυσικά. Ήταν λυπηρό που χάσαμε όπως χάσαμε, όμως κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Θα κοιτάξουμε να έχουμε καλή εικόνα. Να δώσουμε το 100% και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Πηγή: Sport-fm.gr