Ιδιαίτερα ανυπόμονος για τον ημιτελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων κόντρα στην Μπαρτσελόνα, δήλωσε ο Αλγερινός αστέρας της Αλ Σαντ, Ναντίρ Μπελχατζί.

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν γιορτή. Θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι προκειμένου να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, αλλά βασικός μας σκοπός είναι να απολαύσουμε το ματς. Θα πρέπει να κάνουμε ομαδική προσπάθεια» τόνισε αρχικά ο αριστερός μπακ χαφ του συλλόγου του Κατάρ που στην συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο των «μπλαουγκράνα».

«Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, κάτι που είδαμε για άλλη μία φορά στο ντέρμπι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή μας σε έναν παίκτη συγκεκριμένα, γιατί ο κίνδυνος μπορεί να μας βρει από οπουδήποτε» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Μιλάμε για την Μπαρτσελόνα εδώ, οπότε πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Ο Λιονέλ Μέσι και αυτή η ομάδα γενικότερα είναι από άλλο πλανήτη. Εμείς θα παίξουμε με τους παίκτες που διαθέτουμε και που μέχρι τώρα μας έχουν βοηθήσει να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Είμαστε ικανοποιημένοι και μόνο που μας δίνεται η δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα».

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία την προσεχή Πέμπτη.

Πηγή: sportfm.gr