Αν και δεν το συνηθίζει, έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Κυπέλλου Ισπανίας με την Πονφεραντίνα! Σε αυτή, από την αρχή ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει για το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, αλλά –και πάλι- δεν το τήρησε. Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν μπόρεσε να μην αντεπιτεθεί σε όσα έχει ακούσει και αυτός αλλά και οι παίκτες του για την ήττα στο “clasico”.

«Είμαι σίγουρος δεν πρόκειται να μας επηρεάσει το αποτέλεσμα στο ντέρμπι. Είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις. Και στο πρωτάθλημα, όμως, δεν υπάρχει άλλος που έχει περισσότερους βαθμούς από εμάς στα παιχνίδια που έχουμε δώσει», τόνισε ο Μουρίνιο μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε.

Στη συνέχεια, όμως, ο Πορτογάλος προπονητής δεν μπόρεσε να μην πετάξει τη σπόντα του, όταν τον ρώτησαν εάν υπάρξει κόμπλεξ κατωτερότητας της Ρεάλ, έναντι της Μπαρτσελόνα.

«Όχι βέβαια! Δεν υπάρχει κανένα απολύτως κόμπλεξ. Η Μπαρτσελόνα έχει τους ίδιους βαθμούς με εμάς. Και το Σάββατο θα είμαστε πάλι μπροστά τους με έναν ή με τρείς βαθμούς περισσότερους. Και το να τερματίσεις έναν χρόνο στην πρώτη θέση είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό», κατέληξε.

Πηγή: sportfm.gr