Μεγάλη η κρυάδα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Όχι μόνο η ομάδα τους έχασε την πρωτιά των πλέι οφ, έπειτα από την ήττα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, αλλά ακολούθησε και η βαριά τιμωρία από την πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Εάν η ποινή ισχύσει και σε δεύτερο βαθμό, τότε οι οπαδοί του «δικεφάλου» θα κάνουν επτά παιχνίδια των ελληνικών διοργανώσεων να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στην Τούμπα. Και ένα άδειο γήπεδο, πάντα μόνο θετικά δεν προδιαθέτει τους φιλάθλους.

Όμως, ήδη άρχισε να «παίζει» ένα όνομα που θα ενθουσιάσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ και αποτελεί μεγάλο του πόθο από τότε που ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε τα ηνία της ομάδας. Μάλιστα, χθες βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την πρώην του ομάδα από κοντά, δείχνοντας το δέσιμο που έχει με αυτήν.

Vieirinha

Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος ενδέχεται να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από τη Βόλφσμπουργκ, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild». Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για πολλές αλλαγές στο ρόστερ των «λύκων» και ότι ένας από αυτούς που θα φύγουν είναι ο Πορτογάλος αστέρας, παρά το γεγονός ότι βοήθησε σημαντικά τη νυν ομάδα του να παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα, με το γκολ που σημείωσε στο μπαράζ με την Μπράουνσβαϊγκ. Επιπλέον, τονίζεται ότι πιθανός προορισμός του είναι ο «δικέφαλος» του Βορρά.

Φυσικά, προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ αποτελεί να καθοριστεί το ποιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς από χθες ακούγεται έντονα ότι ο Βλάνταν Ίβιτς ίσως αποτελέσει παρελθόν, αλλά η όποια κίνηση για τον Βιεϊρίνια θα είναι εκτός αυτού του πλαισίου.