Στα γεγονότα που στιγμάτισαν την αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ στη λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ μίλησε ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο τεχνικός του «δικεφάλου» του Βορρά, ο οποίος χτυπήθηκε από κουτάκι μπύρας στο κεφάλι, δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός, καθώς όπως τόνισε ότι «όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, έχουν δει τι έχει συμβεί και μπορούν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα». Ενώ μιλώντας στην κάμερα της Nova ξεκαθάρισε πως «ό,τι έγινε μένει στο παρελθόν, το αφήνουμε πίσω μας και συνεχίζουμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς:

Για την κατάστασή του και το πως αισθάνεται, είπε: «Είμαι καλά, δόξα το Θεό. Μετά από δύο μέρες αισθάνομαι καλύτερα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ό,τι έγινε μένει στο παρελθόν, το αφήνουμε πίσω μας και συνεχίζουμε».

Για τα γεγονότα στην Λεωφόρο, σημείωσε: «Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από εκείνο το βράδυ. Πιστεύω ότι όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, έχουν δει τι έχει συμβεί και μπορούν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα».

Για την κατάσταση της ομάδας και πως την έχουν επηρεάσει τα γεγονότα, σχολίασε: «Είμαστε στο τέλος της σεζόν, έχοντας δουλέψει για 11 μήνες. Είναι λογικό η ομάδα να αισθάνεται κουρασμένη. Αυτό είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό και ισχύει και για τις άλλες ομάδες. Είναι ένας παράγοντας που γνωρίζαμε από την αρχή. Θα προσπαθήσουμε να το αφήσουμε στην άκρη και να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρώτη θέση».

Για τον στόχο της πρώτης θέσης, τόνισε: «Όσο έχουμε ελπίδες και δυνατότητες για να την κατακτήσουμε θα το ζητάω από τους παίκτες μου».

Για τις απουσίες, ανέφερε: «Πρέπει να συνεχίσουμε. Αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Μέσα στην σεζόν δεν αντιμετωπίσαμε σοβαρά προβλήματα αλλά τώρα ήρθαν κάποια μαζεμένα, που έχουν να κάνουν και με την κούραση αλλά και με τις τιμωρίες στο τελευταίο παιχνίδι. Δουλειά μας είναι να τα αντιμετωπίζουμε και να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Για την απόδοση της ομάδας του στα πλέι οφ, υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από το αγωνιστικό κομμάτι στα δύο πρώτα παιχνίδια. Υπήρχαν κομμάτια που παίξαμε καλά αλλά και άλλα που δεν παίξαμε, ενώ κάναμε και αρκετές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο. Αυτά είναι όλα φυσιολογικά και αφορούν όλες τις ομάδες. Δεν περιμένουμε σίγουρα να δούμε καλό ποδόσφαιρο. Το ίδιο έγινε και πέρυσι που πήραμε την πρωτιά. Παίξαμε για να κερδίσουμε τα παιχνίδια και τώρα αυτό είναι που έχει σημασία για μένα. Μετά από όλη αυτή την μεγάλη σεζόν, τώρα πρέπει να πάρεις από τους παίκτες ότι χρειάζεται για να κερδίσεις τους αγώνες. Με αυτή την λογική θα συνεχίσουμε. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας, ένα έντονο πρόγραμμα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες, οι οποίες βιώνουν τα ίδια με μας. Στόχος μας είναι μόνο η πρώτη θέση».

Τέλος, για τον Πανιώνιο και το παιχνίδι της Κυριακής, δήλωσε: «Όπως έχω πει ξανά μέσα στην σεζόν, ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα η οποία έχει παίξει καλό και όμορφο ποδόσφαιρο. Δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό Πανιώνιο. Βρίσκονται με της αξία τους εκεί που είναι και κατά την άποψή μου θα είναι τα δύο πιο δύσκολα παιχνίδια στα πλέι οφ για εμάς. Έχουμε μπροστά μας ένα σύνολο που ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και έχει έναν εξαιρετικό και έμπειρο προπονητή, που με αυτή την ομάδα έχει καταφέρει να μιλάει γι’ αυτούς όλη η Ελλάδα. Συγχαρητήρια σε όλους γι αυτό. Βέβαια πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα παλέψουμε να βγούμε νικητές σε αυτά τα παιχνίδια».