Την πρόκριση την είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική. Σήμερα, ήταν η σειρά να πανηγυρίσει την πρωτιά στον όμιλο! Η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε 2-1 την Σλόβαν Μπρατισλάβας και θα πάει την τελευταία αγωνιστική στο Παρίσι για… τουρισμό!

Οι Βάσκοι δυσκολεύτηκαν μεν να κάμψουν την αντίσταση των Σλοβάκων, πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα τους στο 75’ με τον Σουσαέτα. Νωρίτερα, ο Ντε Μάρκος είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Σεμπό έδωσε στο 39’ ελπίδες για κάτι καλό στην Σλόβαν. Το τελικό σκορ δίνει στην Μπιλμπάο την πρώτη θέση και αφήνει εκτός συνέχειας την σλοβακική ομάδα.

Σάλτσμπουργκ- Παρί Σεν Ζερμέν 2-0

Σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό ματς, η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε από την Σάλτσμπουργκ με 2-0. Το πρώτο τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Γιάντσερ στο 20’, ενώ στις καθυστερήσεις ο Σβέντο σημείωσε το δεύτερο υπερπολύτιμο γκολ που ανέβασε την ομάδα του πάνω από τους Γάλλους! Με το τρίποντο αυτό, οι Αυστριακοί έπιασαν τους πρωτευουσιάνους στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς, όμως υπερτερούν στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς το πρώτο είχε λήξει 3-1 υπέρ της Παρί.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Αθλέτικ Μπιλμπάο- Σλόβαν Μπρατισλάβας 2-1
Σάλτσμπουργκ- Παρί Σεν Ζερμέν 2-0

Η επόμενη αγωνιστική (6η) 14/12

Σλόβαν Μπρατισλάβας- Σάλτσμπουργκ
Παρί Σεν Ζερμέν- Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

Αθλέτικ Μπιλμπάο 13
Σάλτσμπουργκ 7
Παρί Σεν Ζερμέν 7
Σλόβαν Μπρατισλάβας 1

Πηγή: sport-fm.gr