Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε το πρώτο προκριματικό τουρνουά του Loux Cola Pro Series στην Αθήνα. Περισσότεροι από 250 παίκτες -κατά κύριο λόγο Αθηναίοι- συγκρούστηκαν στον διάσημο ποδοσφαιρικό εξομοιωτή Pro Evolution Soccer και διεκδίκησαν δώρα και τρεις θέσεις στον τελικό.

Οι εκπλήξεις ήταν πολλές μια και πολλά από τα μεγάλα ονόματα προηγούμενων ετών αποκλείστηκαν νωρίς. Την πρώτη θέση διεκδίκησαν ο Αθηναίος Δημήτρης «jim21» Σιδηρόπουλος (2ος στο περσινό τουρνουά) και ο Πατρινός βετεράνος Απόστολος «zizou» Μήτρου. Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό, νικητής αναδείχθηκε τελικά ο Πατρινός.

Οι τρεις πρώτοι του τουρνουά κέρδισαν δωροεπιταγές ενώ εξασφάλισαν από μία θέση στους τελικούς του τουρνουά. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες διαμόρφωσαν τη θέση τους στο ranking του PES League, κάτι που θα τους βοηθήσει με τη σειρά τους να διεκδικήσουν κι άλλες θέσεις στους τελικούς.

Στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος Pro Evolution Soccer θα διεξαχθούν άλλα επτά επίσημα events σε διάφορες ελληνικές πόλεις. Επόμενος σταθμός η Θεσσαλονίκη στις 17 Δεκεμβρίου.

Δείτε βίντεο από τα όσα συνέβησαν τη μέρα της διοργάνωσης: