Στην ΑΕΚ ελπίζουν να βρεθεί κάποια λύση εν όψει της κρίσιμης γενικής συνέλευσης, η οποία ορίστηκε στις 2 Δεκεμβρίου. Ο Νίκος Νοτιάς φέρεται να βρίσκεται σε επαφή με τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος τον έχει ενημερώσει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις με τους υποψήφιους επενδυτές.

Ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και αισιοδοξεί ότι θα βρει «συμπαίκτες» από την ομάδα του 2004, στην περίπτωση που δεν σημειωθεί εξέλιξη με κάποιον επενδυτή. Από την πλευρά του, ο κ. Αδαμίδης έχει αρκετές επαφές με διάφορες εταιρείες και θα προσπαθήσει να έχει στα χέρια του δύο τουλάχιστον προτάσεις στη Γ.Σ. της ΠΑΕ.

Στην «Ένωση» δεν επιθυμούν να αποκαλύψουν τα ονόματα των εταιρειών που βρίσκονται σε επικοινωνία, κάτι που θέλουν και εκείνες. Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει ζητήσει από τους… σωτήρες να διαθέσουν περίπου 2,5 εκατ. ευρώ ως μια μορφή ταμειακής διευκόλυνσης για να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις και στη συνέχεια να μπουν στον σύλλογο 10 με 12 εκατ. ευρώ με τη μορφή χορηγίας.

Πηγή: sportfm.gr