Με ευχάριστα από τον Νταβίντ Φουστέρ άρχισε ο Ολυμπιακός σήμερα την προετοιμασία του για το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός άρχισε ασκήσεις με μπάλα και η κατάστασή του μετά τον τραυματισμό στα πλευρά παρουσιάζει πολύ μεγάλη βελτίωση. Αν αυτή συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό, θέτει υποψηφιότητα για να αγωνιστεί ακόμη και από την αρχή στον μεγάλο αγώνα.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Φραν Γέστε, αλλά είχε καλή δικαιολογία, καθώς έχασε την ανταπόκριση της πτήσης του για Αθήνα λόγω καθυστέρησης στην πρώτη του πτήση. Μάλιστα είχε φροντίσει να ενημερώσει εγκαίρως τον Ερνέστο Βαλβέρδε και φαίνεται πως… έμαθε από το λάθος του να χειρουργηθεί άνευ σχετικής άδειας από την ομάδα τον περασμένο μήνα.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο για λόγους… συντήρησης, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς πλην του Μπάλας Μέγκιερι. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα συνεχιστεί την Πέμπτη με προπόνηση στις 10:30.

*Τις προπονήσεις παρακολουθήσουν για μια εβδομάδα, στο πλαίσιο της αναβάθμισης του προπονητικού τους διπλώματος, ο προπονητής της Αζαξιό, Ολιβιέ Πανταλονί και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν προπονητής, Βασίλης Βούζας.

Πηγή: sportfm.gr