Με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο βρίσκεται ο Άρης μετά νίκη με 2-1 επί της Γιαγκελόνια σε Πολωνικό έδαφος.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δήλωσε σχετικά:
«Θα πρέπει να χωρίσουμε σε αρκετά μέρη το σημερινό παιχνίδι. Ένα πρώτο καλό 25λεπτο, όπου η δική μου ομάδα πέτυχε δύο γκολ, αλλά αυτό την έκανε να χάσει την αυτοσυγκέντρωση της στη συνέχεια. Έτσι στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, η δική μου ομάδα έχασε την αυτοσυγκέντρωση της. Παρόλα αυτά είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε κι άλλα γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά δεν το κάναμε.
Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε το λάθος να πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε μόνο αν αμυνθούμε καλά. Αυτό μας έκανε να αφήσουμε παραπάνω χώρους στον αντίπαλο κι έτσι δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά ήμασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε γκολ. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς, μια εκτός έδρας νίκη είναι πάντα σημαντική. Δεν θα πω όμως ότι μας δίνει απόλυτα την πρόκριση, θα πρέπει να παίξουμε και το δεύτερο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Κάποια πράγματα που δεν κάναμε σήμερα πρέπει να δουλέψουμε για να τα φτιάξουμε. Πρέπει να βελτιώσουμε τη δική μας συμπεριφορά όταν έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας, για αυτό και κάναμε ένα μέτριο δεύτερο μέρος. Θέλω να παίζουμε το ποδόσφαιρο που έχω στο πλάνο μου. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, αφού παίζαμε πιο αμυντικά και δεν είχαμε το πρέσινγκ που είχαμε στο πρώτο μέρος και που μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ».

Στον χθεσινό αγώνα έκανε το ντεμπούτο του κι ο Τόχα. Για τον συμπατριώτη του ο Κούπερ δήλωσε: «Αν και έκανε λίγες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, έκανε καλή δουλειά, ενσωματώθηκε άμεσα στις απαιτήσεις της ομάδας. Δεν μπήκαμε σε επιπλέον λεπτομέρειες, είχε μια καλή συνεννόηση με το Ναφτί και αυτό που ήθελα να δω το είδα μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα στη συνέχεια, γιατί από τεχνικής κατάρτισης έχει πολλά χαρίσματα. Όταν θα αρχίσει να καταλαβαίνει περισσότερο την ομάδα, θα δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Έχει έξυπνη κίνηση στο χώρο του κέντρου και μπορώ να τον χρησιμοποιήσω σε αρκετές θέσεις».