Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Το συμβόλαιο του Αργεντινού μέσου με τους Πειραιώτες λήγει τον ερχόμενο Ιούλιο, όμως ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος στην Ελλάδα και θα ήθελε να μείνει στην ομάδα για ακόμη έναν χρόνο. Αν και έχει δεχθεί δύο δελεαστικές προτάσεις από τον Κατάρ και την Ανζί, ο 35χρονος παίκτης θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Όπως γράφει η «SportDay», ο Ιμπαγάσα θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό για ακόμα μία χρονιά, παρά το γεγονός ότι τα χρήματα από το Κατάρ είναι άκρως δελεαστικά. Την ίδια ώρα, η Ανζί φέρεται να έχει προσεγγίσει σε φιλολογικό επίπεδο τον Αργεντινό. Μάλιστα, ο Ρομπέρτο Κάρλος – που ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της ρωσικής ομάδας – ήρθε επαφή σε άνθρωπο του περιβάλλοντος του 35χρονου για να μάθει τι συμβόλαιο έχει και εάν προτίθεται να συνεχίσει και μετά το τέλος της περιόδου, χωρίς όμως να έχει μιλήσει ή να έχει ενοχλήσει τον ίδιο τον Ιμπαγάσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιμπαγάσα

Για τον τραυματισμό του

«Νιώθω κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, πονάω, αλλά ελπίζω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι. Θα μιλήσω και με τον γιατρό και θα πάνε όλα καλά».

Για το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του

«Θα μιλήσουμε με τον κύριο Μαρινάκη και εφόσον φτάσουμε σε μία συμφωνία, θα ήμουν χαρούμενος να μείνω στον Ολυμπιακό. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος στην ομάδα, η οικογένειά μου είναι επίσης καλά στην Ελλάδα, οπότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην παραμείνω. Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό».

Πηγή: sport-fm.gr