Βλέψεις που αρχίζουν με τη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και φτάνουν μέχρι την έξοδο στην Ευρώπη έχει ο φετινός Ατρόμητος, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Σκόνδρας.

«Έχουμε πολύ καλή ομάδα, πολύ καλό προπονητή, αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν βάζουμε κάποιο συγκεκριμένο ταβάνι στους στόχους μας. Πρώτα θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τη σωτηρία και από εκεί και πέρα, μπορούμε να κοιτάξουμε ακόμη και την έξοδο στην Ευρώπη», τόνισε ο 21χρονος αμυντικός.

Όσο για τις διαφορές του φετινού Ατρόμητου με τον περσινό, είπε: «Αυτή τη σεζόν έχουμε μία πιο νεανική και πιο γρήγορη ομάδα από πέρυσι. Επιπλέον διαθέτουμε τον Κώστα Μήτρογλου, που είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ελλάδα και μας προσφέρει το εύκολο γκολ. Είναι ένα στοιχείο που δεν είχαμε πέρυσι, παρότι δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες».

Ο ίδιος φόρεσε στα 21 του το περιβραχιόνιο του Ατρομήτου και είναι ο νεότερος αρχηγός στη Σούπερ Λίγκα. «Δεν το περίμενα. Είναι τιμή μου και προσπαθώ να δικαιώσω τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη», ανέφερε, ενώ για τους προσωπικούς του στόχους είπε: «Θέλω να κληθώ στην εθνική Ανδρών. Αποτελεί όνειρο για μένα, όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή. Πρώτα όμως θα πρέπει να καθιερωθώ στον Ατρόμητο και να κάνω καλές σεζόν στο πρωτάθλημα».

Πηγή: sportfm.gr