Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί εναντίον του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ, όπως δηλώνει ο Έτο. Ο ακραίος αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά» πρόσθεσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα ήθελαν να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και αναφερόμενος στο προσεχές ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», σχολίασε: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει για να νικήσει τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή είναι η νοοτροπία που θα πρέπει να έχει σε κάθε παιχνίδι. Για να νικήσουμε, θα χρειαστούμε παίκτες όπως ο Γκαρσία, ο Σαλπιγγίδης και ο Αρίας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόπωση που ενδεχομένως να επηρεάσει την απόδοση της ομάδας: «Είχαμε ένα δυνατό ματς μετά από ένα εξίσου δυνατό παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ κάναμε κι ένα μεγάλο ταξίδι. Αυτή η κούραση μπορεί κάποιοι να πιστεύουν πως αυτό είναι πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι έτσι. Εμείς θα πάμε στην Αθήνα για να πάρουμε την νίκη».

Τέλος, για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, είπε: «Δουλεύουμε γι αυτό το πράγμα. Θέλουμε να δούμε τους εαυτούς μας πρωταθλητές».

Πηγή: sportfm.gr