Την άποψή του ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε να φύγει τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας από το Λονδίνο εξέφρασε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός διευκρίνισε πως προήλθε το γκολ από τον Νταβίντ Φουστέρ, αλλά και πως στόχος είναι πλέον το δύο στα δύο κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

«Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Μας αιφνιδίασαν με τα γρήγορα γκολ στην αρχή. Καταφέραμε να μειώσουμε πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην επανάληψη θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, είχαμε και το δοκάρι με τον Τοροσίδη και κάποια καλά σουτ εκτός περιοχής. Είναι πολύ κρίμα να έχεις παίξει τόσο καλά και να φεύγεις ηττημένος. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι δεν άξιζε αυτός ο Ολυμπιακός την ήττα» τόνισε ο 35χρονος χαφ, για να προσθέσει για τη φάση του γκολ του Φουστέρ:

«Την έχουμε δουλέψει πολύ. Μας βγήκε καλά, γιατί η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και κάναμε το 2-1 το οποίο μας ξανάβαλε στο παιχνίδι. Βγήκαμε ακόμα πιο μπροστά μετά, συνεχίσαμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο κοιτώντας την αντίπαλη εστία και χωρίς να καθίσουμε πίσω στην άμυνα. Μας πικραίνει το αποτέλεσμα».

Αναφερόμενος στο τι έλειψε από τον Ολυμπιακό την Τετάρτη, ήταν ξεκάθαρος:
«Ένα γκολ ακόμα για να φτάσουμε στην ισοφάριση και μετά θα μπορούσαμε να βγούμε και από πάνω (σ.σ.: στο σκορ με ένα τρίτο τέρμα). Παίξαμε καλά και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι τους βάλαμε στο τέρμα τους. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, ο οποίος είναι άξιος συγχαρητηρίων για την στήριξη που μας παρείχε, η ομάδα βγήκε μπροστά και πραγματικά είναι πολύ κρίμα που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς για τη συνέχεια στο Champions League, αποκρίθηκε: «Απομένουν τέσσερα ματς και τα δύο επόμενα είναι με την Ντόρτμουντ -το ένα στην έδρα μας και το άλλο στη Γερμανία. Στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε και να πάρουμε έξι σημαντικούς βαθμούς και μετά βλέπουμε. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε πρέπει να είμαστε εκεί, στη μάχη, να κερδίσουμε το επόμενο ματς και να πάμε στο Ντόρτμουντ για να ξαναπαίξουμε όπως με την Άρσεναλ και να πάρουμε τους βαθμούς».

Από την πλευρά του ο Λιούμπομιρ Φέισα σχολίασε: «Δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Εμείς από την πρώτη στιγμή είχαμε πει ότι θα έρθουμε στο Λονδίνο για να πάρουμε αποτέλεσμα. Δεν ερχόμασταν για να χάσουμε. Δεν αξίζαμε την ήττα, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν

Αυτό που πρέπει να κάνουμε όμως τώρα είναι να ξεχάσουμε την Άρσεναλ και να αφοσιωθούμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Τρέξαμε πολύ στο Λονδίνο. Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικό και αυτό σκεφτόμαστε από τώρα».

Όσον αφορά τους ευρωπαϊκούς στόχους κατέληξε: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι η τρίτη θέση, γιατί πολύ απλά έχουμε ελπίδες, αν κάνουμε και άλλες ανάλογες εμφανίσεις, να πάρουμε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League».

Πηγή: sport-fm.gr