Έτοιμος να αλλάξει το διοικητικό σχήμα του ΠΑΟΚ εμφανίζεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Την ερχόμενη Τετάρτη λήγει η θητεία της τωρινής διοίκησης, στην οποία θα υπάρξουν αποχωρήσεις αλλά και προσθήκες.

Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενδέχεται να μπουν ο ένας ή οι δύο γιοι του Γιώργου Σαχπατζίδη, με τον οποίο ο πρόεδρος έχει άριστες σχέσεις. Στο σχήμα θεωρείται σίγουρο πως θα συμμετέχει και εκπρόσωπος του Α.Σ.. Επίσης, υπάρχει και ο Ζήσης Βρύζας, του οποίου οι προθέσεις ερευνώνται.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ο Ζαγοράκης να αποχωρήσει από την ΠΑΕ, αυτό δεν συζητείται σε καμία περίπτωση. Ωστόσο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σκέφτεται να περάσει στην αντεπίθεση για όσα του καταλογίστηκαν αυτό το καλοκαίρι.

Εκείνο που περιμένει ο «Ζαγόρ» είναι το πόρισμα της επιτροπής διαφάνειας (σ.σ.: αναμένεται να παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες) που πιστεύει ότι θα τον δικαιώσει κι απέναντι σε όσους τον κατηγορούσαν για οικονομικές ατασθαλίες και στη συνέχεια θα απαντήσει (προφορικά ή με πράξεις).

Μετά την ΑΕΚ Λαζάρ, Γεωργιάδης

Στη σημερινή προπόνηση είναι πιθανό ο Λάζλο Μπόλονι να ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που προτίθεται να χρησιμοποιήσει στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού επιστρέφει ο Αρίας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Κοστίν Λαζάρ και ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν συμμετείχαν 100% στο πρόγραμμα της ομάδας. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο αποθεραπείας τους και ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θέλει να ρισκάρει, βάζοντας να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα.

Πάντως, είναι αρκετά πιθανό και οι δύο να είναι έτοιμοι για τους αγώνες με την Ρούμπιν Καζάν (εκτός) και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Πηγή: sport-fm.gr