Αγώνα άνευ ουσίας χαρακτήρισε το παιχνίδι για την πέμπτη θέση απέναντι στην Εθνική ο προπονητής της Λιθουανίας, Κεστούτις Κεμζούρα, ενώ δεν έκρυψε την εκτίμησή του στο ελληνικό συγκρότημα.

«Ο αγώνας δεν έχει καμία ουσία, αλλά δεν είναι δικό μου θέμα να πω αν θα έπρεπε να γίνει ή όχι. Αν με ρωτούσαν αν θα έπρεπε να γίνει ή όχι αυτό το ματς, θα έλεγα όχι, γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να τραυματιστεί κάποιος», τόνισε ο Λιθουανός προπονητής. «Σίγουρα χαιρόμαστε που εξασφαλίσαμε την πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά και θέλουμε να ολοκληρώσουμε την παρουσία μας στη διοργάνωση με νίκη, αλλά η πίκρα παραμένει, καθώς χάσαμε την ευκαιρία για κάτι μεγαλύτερο», πρόσθεσε.

«Η Ελλάδα έχει παρουσιαστεί στη διοργάνωση με νεανική σύνθεση και χωρίς κάποιους έμπειρους παίκτες της που ήταν ηγέτες, αλλά ο Ηλίας Ζούρος και οι συνεργάτες του έκαναν πολύ καλή δουλειά. Είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα, που ελέγχει το ρυθμό του αγώνα και αξιοποιεί στο μέγιστο τις δυνατότητες των παικτών της. Σίγουρα δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος και το απέδειξε κερδίζοντας τη Σερβία», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr