Αγχωτικά, με «σβηστές» τις μηχανές και χωρίς να εντυπωσιάσει η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να νικήσει (1-0) στο «καυτό» Ζάγκρεμπ την Ντιναμό και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο φετινό Champions League.

Σκόρερ για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο –παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα- ο Ντι Μαρία.

Ύστερα από δώδεκα χρόνια αποχής από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση το «Στάδιο Μάξμιρ» φόρεσε και πάλι τα γιορτινά του για να υποδεχτεί την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι φιλοξενούμενοι αν και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι φαινόταν να τους έλειπε η φιγούρα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα από την κερκίδα λόγω τιμωρίας. Μόνο κάποιες από τις γνωστές ενέργειες του Κριστιάνο Ρονάλντο έδειχναν να ξυπνάνε τους ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας», με το πρώτο ημίχρονο να περνάει ανεκμετάλλευτο.

Τα «ψαλτήρια» του Μουρίνιο στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια- μέσω τηλεφώνου- μάλλον ξύπνησαν τους Ισπανούς, οι οποίοι κατάφεραν μέσα σε οχτώ λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο να προηγηθούν. Σκόρερ ο Ντι Μαρία, ο οποίος πήρε την πάσα του Μαρτσέλο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κελάβα.

Και εκεί που όλα έδειχναν να στρώνουν για τη Ρεάλ ήρθε η αποβολή (δεύτερη κίτρινη) του Μαρτσέλο να αγχώσει τους Μαδριλένους. Οι Κροάτες από εκείνο το σημείο και μετά έχαναν ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν να «κλέψουν» τον ένα πόντο από την ομάδα του Καράνκα, ο οποίος είχε χρέη πρώτου προπονητή ελλείψει του Πορτογάλου.

Πηγή: sport-fm.gr