Το γνωστό τρίπτυχο της απόλυτης επιτυχίας για τα στάνταρ ενός ελληνικού συλλόγου, δηλαδή την κατάκτηση του νταμπλ και μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, έθεσε ως στόχο του Ολυμπιακού ο Φρανσουά Μοντέστο, μιλώντας μετά τη λήξη του φιλικού με την Ίντερ (2-2).

«Ήμουν τυχερός γιατί σκόραρα κόντρα στην Ίντερ και κόντρα στην ίδια ομάδα είχα ξαναπετύχει γκολ το 1999! Σήμερα, η θερμοκρασία ήταν εξαιρετικά υψηλή, και αυτό μας δυσκόλεψε πολύ. Πάντως ακόμα κι έτσι η Ίντερ μου άφησε καλή εντύπωση. Λατρεύω το ιταλικό ποδόσφαιρο, και ελπίζω οι Ιταλοί να επιστρέψουν και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης γιατί το αξίζουν. Όσο για τον Ολυμπιακό, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να κάνουμε μία καλή πορεία στο Champions League», είπε ο Γάλλος αμυντικός, μέσος και ποιος ξέρει τι άλλο… Και που δεν έχει παίξει ο Κορσικανός!

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μανιάτης, είπε: «Το σημαντικό είναι ότι σταθήκαμε καλά απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Ίντερ. Σίγουρα αυτά τα μεγάλα παιχνίδια με βοηθάνε και νομίζω πως είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας τόσο για τους αγώνες του πρωταθλήματος όσο και του Champions League. Εάν μέναμε με έντεκα ποδοσφαιριστές θα παίρναμε το παιχνίδι».