Καμία… συμπόνια απέναντι στη Μαρία Σαράποβα δεν έδειξε ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει συμμετοχής του σε τουρνουά δήλωσε πως η Ρωσίδα τενίστρια πρέπει να τιμωρηθεί για τη χρήση απαγορευμένης ουσίας, ενώ όταν ρωτήθηκε αν είναι «καθαρός»-λόγω και των φημών που υπήρχαν στο παρελθόν-εκνευρίστηκε.

«Είναι δύσκολο να φανταστείς ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Λάθη, φυσικά, γίνονται. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν λάθος της Μαρία. Δεν ήθελε να το κάνει. Είναι φανερό ότι ήταν αμέλεια. Όμως αυτοί είναι οι κανονισμοί. Τώρα πρέπει να πληρώσει», δήλωσε ο Ναδάλ.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις παλαιότερες φήμες πως είχε κάνει ο ίδιος χρήση ουσιών, απάντησε εκνευρισμένος «No f…ing way» και συνέχισε: «Δεν βρέθηκα ποτέ σε πειρασμό να κάνω κάτι λάθος. Είμαι πολύ μακριά από αυτό, από το ντόπινγκ, είμαι εντελώς καθαρός. Έχω δουλέψει πολύ στην καριέρα μου και όταν τραυματίζομαι δεν παίρνω κάτι απαγορευμένο για να γυρίσω νωρίτερα. Έχω ακούσει αρκετές φορές να με σχετίζουν με ντόπινγκ και έχω κουραστεί. Πιστεύω στο άθλημα και στις αξίες του. Είναι παράδειγμα για την κοινωνία. Είναι παράδειγμα για τα παιδιά και αν κάμω κάτι εναντίον του θα είναι σαν να κοροϊδεύω τον εαυτό μου και τους αντιπάλους».

Πάντως παραδέχτηκε πως έχει ακολουθήσει κάποιες… επαναστατικές θεραπείες. «Πάντα ήμουν ανοιχτός, δεν έχω προσπαθήσει να κρύψω κάτι. Έχω κάνει θεραπεία με αιμοπετάλια και βλαστοκύτταρα. Την πρώτη φορά πήγε καλά, αλλά τη δεύτερη όχι και αναγκάστηκα να μείνω έξω για επτά μήνες. Έχω χρησιμοποιήσει δύο φορές βλαστοκύτταρα και πήγε καλά. Δεν κάνω, δεν έκανα και δεν θα κάνω ποτέ κάτι λάθος».

Πηγή: sport-fm.gr

TAGS