Την προσοχή στους παίκτες του επέστησε ο Λάζλο Μπόλονι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού αγώνα.

Πιο αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός για:

Τον επαναληπτικό με τη Βαλερένγκα:
«Έχουμε κάνει 3 στάδια προετοιμασίας. Φυσική κατάσταση, φιλικές αναμετρήσεις και τώρα επίσημους αγώνες. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Δεν πρέπει να κοιμόμαστε. Τα νυχτοπούλια δεν κοιμούνται ποτέ. Αυτό το ξέχασαν στον Παναθηναϊκό και το πλήρωσαν. Το 2-0 δεν λέει τίποτα. Κάποιοι παίκτες μπορεί να μπουν για να φανούν οι ίδιοι και αυτό είναι επικίνδυνο. Είναι σημαντικό που κρατήσαμε το “μηδέν” στο πρώτο παιχνίδι».

Το αν θα παρατάξει πιο επιθετικά την ομάδα:
«Η Βαλερένγκα είναι αυτή που θα πρέπει να επιτεθεί. Εμείς θα κάνουμε αυτό που μπορούμε και όχι αυτό που θέλουμε».

Τις μεταγραφές:
«Δεν κοιμάμαι ήσυχος ακόμα για το ρόστερ. Στην Ολλανδία είχα πει ότι ήθελα τέσσερις ποδοσφαιριστές και το ίδιο λέω και τώρα. Έφυγαν ο Βιτόλο, ο Κουτσιανικούλης και ήρθαν άλλοι ποδοσφαιριστές, όμως θέλω κι άλλους» .

Τον Μποκανί:
«Ξέρω πως μιλάει με την Άντερλεχτ. Θα είναι πολύ δύσκολο να τον φέρουμε. Όλες οι ομάδες θέλουν επιθετικό, το ίδιο κι εγώ, αν και πιστεύω ότι τα παιχνίδια κερδίζονται στο κέντρο».

Τους επενδυτές που ενδιαφέρονται για τον ΠΑΟΚ:

«Γνωρίζω πως αυτή τη στιγμή η διοίκηση του συλλόγου κάνει συζητήσεις με ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν στην ομάδα. Σε πολλούς από εσάς ακούγεται πολύ ωραίο για αν είναι αληθινό. Θέλω να τους μεταφέρω το μήνυμα να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα. Για να έχουμε έναν ΠΑΟΚ πραγματικά δυνατό».

Πηγή: sport-fm.gr