Η αμυντική γραμμή της Οντένσε ήταν και πάλι ο αδύναμος κρίκος της δανέζικης ομάδας. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ άφησε δύο βαθμούς στο Άαρχους, στο ισόπαλο 2-2 με την τοπική ομάδα για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Δανίας, την ώρα που ο Τραορέ αποχώρησε στις καθυστερήσεις και υπάρχουν φόβοι για επιπλοκή στο τραύμα του.

Αν και η Οντένσε προηγούνταν με 2-0, με γκολ των Καντρί και Αντρεάσεν, τα αμυντικά της κενά ήταν… τεράστια. Αυτό είχε συνέπεια η αντίπαλος του Παναθηναϊκού να δεχθεί δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά.

Ο Χένρικ Κλάουσεν ξεκίνησε την ομάδα του με τους: Βέσελς, Ρουντ, Ρέγκινιουσεν, Κρίστενσεν, Σόρενσεν, Καντρί, Αντρέασεν, Τζεμπά-Τζεμπά, Γιόχανσον, Γένσεν και Ουτάκα. Ο Τραορέ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Τζεμπά-Τζεμπά στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης προερχόμενος από τραυματισμό, όμως στάθηκε και πάλι άτυχος, αφού στις καθυστερήσεις βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο και υπάρχουν φόβοι για επιπλοκή του τραύματός του, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει την κρίσιμη αναμέτρηση της Τρίτης με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: sport-fm.gr